BJELOVAR - Fotoklub Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - Fotoklub Bjelovar

2533
iznajmljenih
Fotoklub Bjelovar

Fotoklub Bjelovar

Fotoklub Bjelovar

U gradu Bjelovaru djeluju brojne udruge, klubovi i slične institucije koje su društveno poželjne i podržane. Među njima djeluje Foto klub Bjelovar s desetogodišnjom tradicijom i brojnim postignućima. Neki Klub već prepoznaju kao bjelovarski kulturni brand, posebice kad je riječ o mlađoj generaciji. U svom radu, ovaj klub spaja postavke suvremenih pedagoških nastojanja, pedagogiju slobodnog vremena, umjetnost i fototehniku.

Fotoklub “Bjelovar” koji se trudi okupiti mlade Bjelovarčane na zajedničkom cilju – uživanju u druženju i bavljenju fotografijom.

Fotoklub “Bjelovar” posebnu pažnju posvećuje darovitoj djeci i mladeži. Rad kluba organiziran je tako da omogućuje individualan pristup svakom članu, samostalnost u radu i usmjeravanje prema osobnim sklonostima i sposobnostima.

Posebice je razvijena suradnja s roditeljima članova kluba koji aktivno sudjeluju u raznim aktivnostima kluba kao što je nabavka sredstava i opreme, sudjelovanje u postavljanju izložbi, sudjelovanje na radionicama i sl.

Fotoklub intenzivno surađuje s Hrvatskim fotosavezom od svog osnivanja 1995. godine. Aktivno uključivanje u sve programe,projekte i radionice fotografije Hrvatskog fotosaveza pozitivno je djelovalo na rezultate i postignuća članova Fotokluba “Bjelovar”.

Fotoklub “Bjelovar” također surađuje s drugim društvenim čimbenicima naše sredine s ciljem otvaranja svojih vrata prema široj javnosti koja je zainteresirana za fotografiju i rad mladih talentiranih Bjelovaraca.

Kvalitetu svoga rada Fotoklub “Bjelovar“ potvrđuje i licencom za stručnu praksu iz područja fotografije te pripremom i polaganjem majstorskih ispita u suradnji s Obrtničkom komorom i Ministarstvom obrazovanja i znanosti.

Camera obscura je predhodnica fotoaparata, te u fotoklubu tečaj fotografije započinje upoznavanjem sa njenim radom. U klubu se održavaju i razne kreativne radionice na kojima mladi uče nove vještine.

U prostorijama Fotokluba Bjelovar održavaju se samostalne i grupne izložbe fotografija članova i ostalih umjetnika. Fotografije članova fotokluba možete pogledati na našim stranicama.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice