ZAGREB PEŠĆENICA - Foto Nauk

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Pešćenica - Foto Nauk

2531
iznajmljenih
Foto Nauk

Foto Nauk

Foto Nauk

TEČAJ “OSNOVE FOTOGRAFIJE”
Tečaj fotografije "OSNOVE FOTOGRAFIJE" nudi program u kojem možete naučiti osnove rada digitalnog aparata kao i osnovna pravila dobrih fotografije, što će Vaše fotografije učiniti boljima, gledateljima zanimljivijima i privlačnijima. Korištenje fotoaparata samo na automatskim postavkama, koje Vam danas kao opciju nudi gotovo svaki model, nije uvijek najbolje rješenje i nerijetko ćete ostati razočarani.


TEČAJ “NAPREDNI FOTOGRAFSKI RAD”
Samokritika će pomoći autoru u daljnjem razvoju, no isto tako dovest će do određenog stupnja nezadovoljstva. Uskoro će samokritika doseći tu razinu da će se autoru činiti kako na fotografijama nešto nedostaje. To je trenutak kada dolazi do prekretnice koja će za posljedicu imati tri moguća ishoda: povratak na prijašnji, dnevnički način fotografiranja; početak rada na kreativnoj fotografiji; odustajanje od fotografije

TEČAJ “MODNA FOTOGRAFIJA SA OSNOVAMA STUDIJSKE RASVJETE”
U svakom području fotografskog rada, pa tako i u modnoj fotografiji, postoje pravila koja je dobro slijediti kako bi, uz nužnu fotografsku subjektivizaciju, nastala dobra i svrsi primjerena fotografija. Baviti se modnom fotografijom, prije svega znači imati smisla za timski rad, biti prilagodljiv i organiziran. Znanje i primjena raznih fotografskih tehnika i odlično poznavanje fotografske opreme preduvjet su za početak bavljenja modnom fotografijom, no nužna osnovna znanja o poziranju i dobroj komunikaciji, koja su jednako važna, naučiti ćemo naše polaznike.

TEČAJ “PORTRETNA FOTOGRAFIJA SA OSNOVAMA STUDIJSKE RASVJETE”
Portretna fotografija posebno je zanimljivo fotografsko područje, u kojem se svaki fotograf okuša u nekoj fazi svog rada. Nerijetko se dešava da nakon početnih slabijih rezultata, mnogi odustaju od portreta i okreću se nekom drugom, manje zahtjevnom, području rada. Tako portret većini ostaje rezerviran kao gotovo obavezna fotografija koja se napravi samo u nekim rijetkim situacijama, sa predvidim, nažalost lošijim, rezultatima.

TEČAJ “OSNOVE RAČUNALNE OBRADE FOTOGRAFIJE”
Ako se bavimo digitalnom fotografijom, moramo poznavati i računalnu obradu digitalnih fotografija, jer ova dva područja gotovo su nerazdvojiva. Kroz ovaj modul tečaja praktično će se raditi od prijenosa fotografija s memorijskih kartica na računalo, osnovne obrade fotografije (obrezivanje na željenu mjeru, svjetlina, zasićenost boja, oštrina fotografija, konvertiranje u crno-bijelu, izrada duotonske fotografije…) i retuširanju fotografija (od uklanjanja ili dodavanja dijelova fotografija pa sve do retuša portreta).

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice