ZAGREB DUBRAVA - Firmacol napajanja

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Dubrava - Firmacol napajanja

2533
iznajmljenih
Firmacol napajanja

Firmacol napajanja

Firmacol napajanja

Servis „Firmacol“ nudi kompletna rješenja za pomoćna i primarna napajanja, s naglaskom na napajanja u industrijskim postrojenjima, bolnicama, hotelima, trgovačkim centrima, telekomunikacijama, elektrodistribuciji, benzinskim postajama, ACI marinama, javnim i privatnim ustanovama, kao i mnogim drugim poslovnim jedinicama.

Specijalizirani smo za održavanje, popravak, montažu i servis svih vrsta elektroagregata, automatike, AC/DC i DC napajanja, razvodnih elektro ormara, te sustava za napajanje općenito.

Naš cilj je pratiti, slušati, razumjeti , te u potpunosti zadovoljiti tehničke potrebe i zahtjeve svih naših klijenata. A sve u svrhu besprijekornog rada Vaše opreme.
Da bi smo postigli taj cilj osigurali smo najbolju moguću uslugu na terenu, projektiranje, montažu, spajanja u sustavi, programiranje i puštanje u rad , dijagnostičke preglede, testiranja te kompletan servis.

Koristimo moderna, fokusirana rješenja, pružamo usluge koje obavlja visoko kvalificirano i osposobljeno osoblje sa velikim iskustvom.
Naš pristup usmjeren je na preventivno održavanje, redovite preglede opreme, brzu reakciju i rad na siguran način, što nam uvelike pomaže kod izbjegavanja kvarova , čuva Vašu opremu, te osigurava njezin nesmetan rad.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice