ZAGREB - Firma d.o.o Zagreb

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Firma d.o.o Zagreb

2531
iznajmljenih
Firma d.o.o Zagreb

Firma d.o.o Zagreb

Firma d.o.o Zagreb

Firma postoji od 1993. i od tada se bavi sa gumama i alu-felgama. Do sada smo držali robu raznih proizvođača i ovaj izbor guma i alu-naplataka je rezultat dugogodišnjeg osluškivanja tržišta, jer nam je kupac uvijek na prvom mjestu kao i pravi omjer između cijene i kvalitete. Svakako, i dalje, Vaše ideje i prijedlozi su nam uvijek dobro došli. Cijeli naš tim Vam stoji na usluzi.

Kao i u svim ovim godinama prije, veselimo se susretu sa svakom novom osobom kojoj možemo dati na raspolaganje naše znanje i iskustvo kako bismo Vam život učinili malo boljim.

Dodatne usluge koje nudimo su:
Punjenje guma dušikom, montaža guma, balansiranje kotača, Krpanje guma

Naši ciljevi:
-stremljenje ka napretku
-stvaranje dodatnih vrijednosti za kupce i zajednicu
-izgradnja vrhunske kompanije
-postavljanje novih standarda u radu s ljudima
-težište na: komunikaciji, edukaciji, interakciji i inovaciji

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice