VRBOVSKO - Ferienwohnungen ZENTRUM - PRATER - DONAU

Virtualni jumbo plakati - Vrbovsko - Ferienwohnungen ZENTRUM - PRATER - DONAU

2531
iznajmljenih
Ferienwohnungen ZENTRUM - PRATER - DONAU

Ferienwohnungen ZENTRUM - PRATER - DONAU

Ferienwohnungen ZENTRUM - PRATER - DONAU

Pogodnosti Naših apartmana

  • metro ispred kuće
  • blizina centra, Pratera, Dunava, nogometnog stadiona, sajma, tržnog centra
  • moderan, potpuno opremljen, uredan ali neobičan apartman

Apartman Centar - Prater - Dunav je uredan, funkcionalan, udoban ali i poseban. Idealan je za singl, parove, obitelj sa djecom, ali i za grupe prijatelja, studenata. Jer mi smo flexibilni. Naš simpatični, sa ljubavlju namješten apartman nalazi se:

U neposrednoj blizini trgovine, trafike, poste, apoteke, trznice sa svakodnevnim friskim vocem i povrcem. Podzemna(sabway) se nalazi ispred kuce, 3stanice do centra, 3 do šopinga, 2 do uno-city

Putovanje od aeredroma je brzo i jednostavno:

  • brzim vlakom do stanice Prater, presjesti na podzemnu, samo jedna stanica i već ste tu (ime stanice-Vorgartenstrasse, izlaz-radingerstr.) Izlaz za autoput je samo 200m od nas.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice