ZAGREB CENTAR - Europool

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Centar - Europool

2518
iznajmljenih
Europool

Europool

Europool

Firma Europool je poznati i cijenjeni proizvođač poliesterskih bazena, montažnih strojarnica i tobogana. Sjedište je u Poljskoj, a svoje odjele i suradnike ima po cijeloj Europi. U Hrvatskoj se prvi puta pojavljuje u 2014. godini kada započinje istraživanje tržišta i rad na temeljitoj pripremi suradnje sa privatnim kupcima i firmama. Europool je do sada ostvario više od 2500 projekata, a firma se i dalje širi i nalazi sve veći broj zadovoljnih klijenata. Cilj za hrvatsko područje je promocija firme i prodaja poliesterskih bazena, bazenske opreme i tehnike. Važno je upoznati pučanstvo sa obilježjima polietsrskih bazena, brzom montažom i dugim vjekom trajanja koje pruža kvalitetno izrađen i ugrađen bazen.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 1.000 kn sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice