ZAGREB TRNJE - Eurocable d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Trnje - Eurocable d.o.o.

2533
iznajmljenih
Eurocable d.o.o.

Eurocable d.o.o.

EUROCABLE d.o.o. tvrtka je specijalizirana za prodaju svih vrsta električnih vodova i kabela. Utemeljena je 2003. godine i članica je grupacije EUROCABLE GROUP d.d., vodećeg proizvođača električnih vodova i kabela na tržištima središnje i jugoistočne Europe.


EUROCABLE GROUP d.d. mlada je međunarodna grupacija koja se od 2001. godine bavi proizvodnjom električnih vodova i kabela u skladu sa svim europskim i regionalnim standardima. Dvije tvornice kabela smještene su unutar Slobodne zone Jankomir, a sredinom 2011. godine otvorena je još jedna moderna tvornica vodova i kabela u Jakovlju, u neposrednoj blizini Zagreba. Na više od 50.000 m2 zemljišta izgrađeno je 10.000 m2 najmodernijeg proizvodnog pogona. Ta investicija, vrijedna više od 25 milijuna eura, udvostručila je proizvodnju i otvorila 100 novih radnih mjesta.

Osim proizvodnje kabela, Eurocable group d.d. ima vlastitu proizvodnju PVC granulata i jedini je proizvođač kabela u regiji koji ima i vlastitu proizvodnju bakrene žice. Ukupno zapošljava 230 zaposlenika.

EUROCABLE d.o.o. sa svojim centralnim visokoregalnim skladištem u Svetoj Nedelji, Industrijska 20, osim prodaje kabela iz proizvodnog asortimana Eurocable Group d.d., bavi se i prodajom ostalih kabela renomiranih svjetskih proizvođača – telekomunikacijski kabeli, signalni, silikonski, gumeni, data kabeli, koaksijalni, svjetlovodni, kabeli bez halogena i dr.

Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu i profesionalnom pristupu naših djelatnika u radu s kupcima, te dobroj logistici, u mogućnosti smo udovoljiti svim zahtjevima naših kupaca.

U svakom trenutku spremni smo svojim kupcima osigurati dostupnost cjelokupnog kabelskog asortimana s vlastitog lagera i to u željenim dužinama i presjecima uz garanciju najveće kvalitete.Osim prodaje na domaćem tržištu, proširili smo svoje poslovanje i na tržišta u regiji: Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice