VELIKA GORICA - Esco d.o.o. - Proizvodnja opruga

Virtualni jumbo plakati - Velika Gorica - Esco d.o.o. - Proizvodnja opruga

2520
iznajmljenih
Esco d.o.o. - Proizvodnja opruga

Esco d.o.o. - Proizvodnja opruga

Esco d.o.o. - Proizvodnja opruga

Visoka kvalifikacijska struktura, kvalitetan odabir kadrova, sistematsko školovanje i visoka tehnologija su prednosti poduzeća.

Od 2000. godine bitan iskorak napravljen je u pogledu organizacije poduzeća. U tom periodu usvojene su norme ISO 9001:2000 (upravljanje kvalitetom), ISO/TS 16949:2002 (upravljanje kvalitetom u autoindustriji), ISO 14001:1996 (upravljanje okolišem) i OHSAS 18001 (upravljanje sigurnošću na radu).

Poduzeće je trenutno u fazi implementacije metodologije 20 ključeva (20 keys). Radi se o modelu organizacije i upravljanja poduzećem koji se temelji na TOYOTINOM proizvodnom sistemu.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice