ZAGREB SESVETE - Elektrokem industrijska elektronika

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Sesvete - Elektrokem industrijska elektronika

2531
iznajmljenih
Elektrokem industrijska elektronika

Elektrokem industrijska elektronika

Elektrokem industrijska elektronika

Orijentirani smo prema kupcu u smislu optimalnog rješenja vodeći pri tome računa o kvaliteti izvedbe, roku isporuke i cijeni. Naša najveća snaga je upravo "custom design" koji nam omogućuje proizvodnju prema zahtjevima kupca.

Svojim kupcima nudimo kvalitetu, povoljne cijene, kratke rokove isporuke, te isporuke i u malim količinama. Potičemo i primijenjujemo individualni pristup kupcu kako bi se osmislila, projektirala i ostvarila optimalna rješenja za svaki projekt.

Odnosi s našim kupcima zasnivaju se na međusobnom povjerenju, jer smo im stalno dostupni, komuniciramo i slušamo njihove zahtjeve i želje.

Rezultat je i više nego povoljan - zadovoljni kupci koji se uvijek vraćaju. Time je i ostvaren naš cilj - obostrano zadovoljstvo kupca i tvrtke.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice