ZAGREB JARUN CENTAR - EKO ARONIJA

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Jarun centar - EKO ARONIJA

2531
iznajmljenih
EKO ARONIJA

EKO ARONIJA

EKO ARONIJA

U Hrvatskom Zagorju samo 10 minute vožnje automobilom od dvorca Veliki Tabor kod Desinića nalazi se naša plantaža u malom mjestu Plavić. Iako je bregovito Zagorje u pitanju, naša plantaža se nalazi u dolini rijeke Sutle. Tamo je netaknuta priroda u kojoj aronija uživa.

Aronija je bobičasto voće prepuno vitamina koji čuvaju naše zdravlje. Njen visoki antioksidacijski potencijal ima mogućnost usporavanja djelovanja slobodnih radikala u stanicama koje bi uništavanjem mogle dovesti do raznih bolesti. Svi naši proizvodi su potpuno prirodni, lokalno uzgojeni i sa ekološkim certifikatom.

Na našim stranicama možete saznati nešto više o nama i o našoj plantaži aronije, klikom na EKO ARONIJA

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice