VIŠKOVO - E-PLAC

Virtualni jumbo plakati - Viškovo - E-PLAC

2533
iznajmljenih
E-PLAC

E-PLAC

E-PLAC

Internet trgovina e-plac je zamišljena kao online tržnica sa dostavom. Ovo je jedan inovativan način prodaje ovakve vrste proizvoda s obzirom da naši proizvodi ne stoje na skladištu, već se po narudžbi dobavljaju od proizvođača i dobavljača. Proizvodi su zaštićeni od vremenskih utjecaja koji su neizbježni kod prodaje na tržnicama i otvorenom.

Također preferiramo domaće proizvođače, kao i proizvođače sa većim omjerom kvalitete u cijeni. Također kupci imaju bolji izbor za razliku od drugih web trgovina ovakvog tipa jer su proizvodi dostupni i rifuzo, ne samo u pakiranjima te kupac može vratit proizvode prije kupnje.

Također dostava je u dane dostave besplatna.

Trudimo se da postignemo što bolju kvalitetu i povezanost kupca i proizvođača, a sve to uz komfor koji nudi kupnja od kuće, posla.

Više informacija možete pogledati na našoj stranici klikom na E-PLAC

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice