ZADAR - DUGA udruga za pomoć ženi i djetetu

Virtualni jumbo plakati - Zadar - DUGA udruga za pomoć ženi i djetetu

2531
iznajmljenih
DUGA udruga za pomoć ženi i djetetu

DUGA udruga za pomoć ženi i djetetu

DUGA udruga za pomoć ženi i djetetu

Udruga za pomoć ženi i djetetu s ciljem pružanja savjetodavne pomoći ženi, djetetu i obitelji, sa svrhom poboljšanja kvalitete života. DUGA je nevladina, neprofitna udruga građana koja djeluje na području grada Zadra i Zadarske županije od 2000.g. Dosadašnji rad se prvenstveno odnosio na psihološku i pravnu pomoć te informiranje putem SOS telefona, te kroz individualne razgovore s korisnicima u savjetovalištu, na njihov zahtjev.

U skloništu za žrtve nasilja u obitelji Mala kuća pružaju se osnovne egzistencijalne potrebe, te tretmanski rad različitih stručnjaka, naglasak je na formiranju grupa samopomoći ugroženih skupina.

Za više informacija klikni na DUGA

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice