BJELOVAR - DS DIZAJN izrada namještaja

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - DS DIZAJN izrada namještaja

2531
iznajmljenih

DS DIZAJN izrada namještaja

DS DIZAJN izrada namještaja

Naš proizvodni program je raznolik i opširan. Izrađujemo namještaj za poslovne prostora, uredski namještaj, kuhinjski namještaj, spavaće sobe, dječje sobe, namještaj za dnevne sobe, ugradbene ormare, namještaj za ugostiteljske objekte.

Namještaj izrađujemo po mjeri, s mogućnošću odabira velike palete boja i materijala. Pouzdanost, dugotrajnost, iskustvo i kvaliteta u proizvodnji namještaja prisutna je već dugi niz godina. Pružamo Vam mogućnost da sami kreirate svoj životni prostor i u njemu uživate. Za izradu namještaja koristimo neajkvalitetnije materijale od iverala, furniranih iverica, panel ploča, MDF ploča i masivnog drva.

Kod nas također možete izabrati ručke za namještaj, kvake za vrata, staklo i sav ostali dekorativni materijal, koji će Vaš komad namještaja učiniti još bogatijim i funkcionalnijim.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice