ZAGREB - DR.ROTIM

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - DR.ROTIM

2530
iznajmljenih
DR.ROTIM

DR.ROTIM

DR.ROTIM

Doktor Željko Rotim rođen je 1964. godine u Vukovaru, u Zagrebu završava Stomatološki fakultet 1988. godine, a privatnu stomatološku praksu otvorio je 1992. godine.Kao iskusni doktor dentalne medicine, širio je svoja znanja kroz razne edukacije i napredovao u svojoj naobrazbi iz godine u godine u raznim granama dentalne medicine, od estetike do implantologije.

Zadnjih nekoliko godina bavi se i estetikom lica, tretmanima hijaluronskim filerima i botoxom u svoj praksi, uz kontinuirane dodatne edukacije.

Zadovoljstvo njegovih pacijenta, svjedoči o uspješnosti primjene hijalurona u ordinaciji dentalne medicine kao nadgradnja u sastavnom djelu usluga estetske stomatologije.
Doktor je član Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog liječničkog zbora, i predsjednik Hrvatskog društva za estetiku lica.

Za više informacija posjetite našu stranicu klikom na: DR.ROTIM

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice