BJELOVAR CENTAR - Dom učenika srednjih škola Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar centar - Dom učenika srednjih škola Bjelovar

2533
iznajmljenih
Dom učenika srednjih škola Bjelovar

Dom učenika srednjih škola Bjelovar

Dom učenika srednjih škola Bjelovar

Učenički dom srednjih škola je samostalna odgojno-obrazovna ustanova, u kojoj učenici borave za vrijeme trajanja školovanja, osiguravajući uvjete za danonoćni boravak i za kvalitetno svakodnevno življenje te uspješno završavanje obrazovnih programa u pozitivnom i sigurnom ozračju.

Dom srednjih škola raspoređuje učenike u 6 odgojnih skupina sastavljenih prema školi i razredu koji pohađaju. Svaku odgojnu skupinu vodi jedan odgajatelj koji je samo produžena ruka roditelja, a brine se i prati život i rad učenika kako u učeničkom domu, tako i u ispunjavanju školskih obveza te se na taj način nastoji boravak u Bjelovaru učiniti ugodnijim.

Dom učenika nudi razne aktivnosti za učenike kojima se mogu baviti u svoje slobodno vrijeme. Aktivnosti koje učenici mogu izabrati su: sportske aktivnosti (košarka, rukomet, nogomet, stolni tenis), kreativne aktivnosti (dramska skupina, plesna skupina, video i foto skupina, likovna sekcija) i mnoge druge.

Posjetite našu stranicu i saznajte sve informacije vezane za upis u Dom učenika srednjih škola Bjelovar.

U svakom od nas postoji snaga za letenje, ljubav da nam pruži podršku i san koji nas navodi da pokušamo.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice