ZAGREB ŠPANSKO - Dojo Heiwa

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Špansko - Dojo Heiwa

2531
iznajmljenih
Dojo Heiwa

Dojo Heiwa

Dojo Heiwa

Nanbudo dojo Heiwa djeluje na području Zagreba i okolice već dvadeset i pet godina. U njemu su se s nanbudo vještinom upoznali mnoge generacije.

U Nanbudo dojo Heiwa mogu se učlaniti vježbači svih uzrasta, od najmlađe, vrtićke dobi, za koje je predviđena posebna vrtićka nanbudo grupa, do rekreativaca zrelije dobi, koji prilagođavaju nanbudo vještinu vlastitim potrebama.

Grupe su podijeljene prema uzrastu i prema stupnjevima, zbog čega je i učenje u klubu gotovo individualnog karaktera. Treninzi su načelno podijeljeni na sklopove tehnika bez oružja i s oružjem.

Najrazličitiji aspekti nanbudoa mogu zainteresirati i privući sasvim različite profile vježbača, što znači da se nanbudo vježbač ne prilagođava u potpunosti nanbudo vještini, nego vještinu djelomično prilagođava svojim potrebama i mogućnostima.

Ti su aspekti budoho, borilački dio, koji se sastoji od velikoga broja nožnih i ručnih tehnika, bacanja i čišćenja, poluga, izmicanja i kružnih blokova, aktivne samoobrane ili goshin jutsua, tehnika upotrebe tradicionalnog japanskog oružja, štapa i bokkena, zatim kidoho, energijsko-terapeutski dio nanbudoa koji se sastoji od aktivne i pasivne meditacije, japanske gimnastike, energijsko-akumulacijskih vježbi, vježbi disanja i sistema respiratornih kata te, konačno, noryokukaihatsuho, nanbudo sustav mentalnog treninga i treninga za život, koji se zasniva na ideji o sedam snaga, odnosno na ideji nanbudo nanatsu no chikara.

Postoje tri glavne sekcije koje Nanbudo dojo Heiwa pokriva: jedna je rezervirana za članove Nanbudo kluba Kaptol u OŠ Tituša Brezovačkog u Zagrebu, druga za članove Nanbudo kluba Samobor u Hrastini pored Samobora, a treća za članove Sveučilišta u Zagrebu, pri Katedri za kineziologiju.

Za više informacija kliknite na: www. nanbudo-heiwa.com

KONTAK PODACI:
info@nanbudo-heiwa.com
leo.rafolt@nanbudo.com
lrafolt@gmail.com
+ 385 (0) 99 37 35 890

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice