ZAGREB - DOC.hr

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - DOC.hr

2524
iznajmljenih
DOC.hr

DOC.hr

DOC.hr

Ujedinili smo više od četrdeset godina kombiniranog iskustva iz područja informatičkih tehnologija, upravljanja projektima, managementa i prava da bi na našem tržištu predstavili novi proizvod.

Kombinacijom napredne tehnologije automatskog sastavljanja pravnih dokumenata i Interneta, omogućujemo našim korisnicima da na jednostavan način, korištenjem serije pitanja koja su formulirana za svaki pojedini scenario, sami sastave pravni dokument koji u velikoj mjeri odgovara njihovim potrebama i situacijama u kojima se nalaze. Da bi to bilo moguće, razvili smo na tisuće različitih pravnih obrazaca, koje naš sustav izabire na temelju odgovora korisnika.

Ciljevi zbog kojeg smo razvili ovaj proizvod i koje želimo postići su:

  • da pojedincima i trgovačkim društvima pružimo mogućnost korištenja inteligentnih obrazaca visoke kvalitete, koje smo sami stvorili
  • da otvorimo mogućnosti pravnicima i odvjetničkim društvima da svoje usluge i znanje predstave na tržištu na način koji na našim prostorima do sad nije bio moguć, te da unaprijede odnose s klijentima na način da u cijelosti integriraju informatičke tehnologije današnjice s tradicijama i kvalitetama odvjetničke profesije

Vizija našeg društva je stvaranje okvira za ostvarenje pristupačnih pravnih usluga svakome kome je ista potrebna, integracijom tehnologije i znanja. Misija našeg društva jest da svaki automatski on-line sastavljeni dokument bude sastavljen zahvaljujući našoj tehnologiji i našem radu.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice