BJELOVAR SJEVER - Dječji vrtić „Pinokio“

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar sjever - Dječji vrtić „Pinokio“

2531
iznajmljenih
Dječji vrtić „Pinokio“

Dječji vrtić „Pinokio“

Dječji vrtić „Pinokio“

Dječji vrtić „Pinokio“ 2004.godine osnovalo je Naučno-istraživačko-obrazovno udruženje za djecu i mladež Roma Županije Bjelovarsko-bilogorske pod vodstvom gosp. Steve Đurđevića, a od 2012. godine započinje s radom u novo namjenski izgrađenom prostoru pod vodstvom gđe. Silvane Đurđević.

Vrtić ima 11 zaposlenih te skrbi o 60 djece predškolske dobi raspoređene u tri skupine od navršene tri godine života pa do polaska u školu. U svom odgojno obrazovnom radu koristimo razne pristupe što podrazumijeva stvaranje kvalitetnih odnosa i komunikacije između odgojitelja, djece i roditelja.

Djelatnost Dječjeg vrtića je predškolski odgoj i obrazovanje koji u okviru svojih djelatnosti organizira i provodi prvenstveno:

  • desetosatni program za djecu od tri godine do polaska u školu
  • redovite programe njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece predškolske dobi s poteškoćama u razvoju,
  • programe predškole

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice