ZAGREB JARUN CENTAR - Dizajn interijera by Tajana Lazanec

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Jarun centar - Dizajn interijera by Tajana Lazanec

2531
iznajmljenih
Dizajn interijera by Tajana Lazanec

Dizajn interijera by Tajana Lazanec

Dizajn interijera by Tajana Lazanec

Trendovi u dizajnu interijera se stalno mijenjaju. Oni su prolazni i odraz su trenutka…i kada se slijepo slijede stvaraju prostore koji su „obilježeni“ godinom proizvodnje.
Moja su vizija topli prostori s pričom, bezvremenski, udobni, dorađeni do zadnjeg detalja, luksuzni, malo drugačiji, uvijek aktualni.
Zato svaki moj projekt ima priču. U središtu je uvijek osoba kojoj radimo dom. Tako prostor odražava osobnost i životni stil vlasnika, a u njega je utkan i dizajn i moderne tehnologije. I trendovi. Diskretno.
Veliku pažnju poklanjam detaljima, kao i praktičnoj strani života (mora postojati predviđeno mjesto za sve kolekcije, predmete, te dovoljno ormara i skladišnog prostora…).
Svaki je prostor izazov za sebe. Uz dobru ideju može postati savršen. Oblikovanje prostora je moja velika strast. Ponekad je dovoljna mala preinaka -rušenje nekog zida, malo knaufa, maštovita rasvjeta, niše za ormare … i izgled i funkcija prostora se u potpunosti promjene. Kao da se „dobiju novi kvadrati“.

Posebno mi je zadovoljstvo kad se nađem u domu koji sam uredila i opremila prije puno godina­ - a on još uvijek izgleda isto, još je lijep i elegantan i zadovoljava sve potrebe mog klijenta.
Tijekom 15 godina rada i mnogih gradilišta sakupila sam provjerenu ekipu odličnih majstora svih struka, sa kojima uvijek rado surađujem i za čiji rad mogu garantirati.
Imam veliku praksu u izvođenju projekata sa potpunim opremanjem prostora, do zadnjeg detalja, tako da moji klijenti mogu doći doslovno samo sa odjećom i laptopom…. i pozvati prijatelje na čašu vina u svoj novi dom…. a počeli smo od 4 zida i krova, bez prozora, glazura ili instalacija.
Ja uvijek svaki projekt radim sa potpunom pažnjom, kao da ga radim za sebe, zato sam stalno na gradilištu, rješavam sve detalje i probleme u hodu, pazim na novac mog klijenta, obavještavam ga stalno o svemu što radim, planiram… šaljem fotografije, mailove, ponude, skice, nove ideje, 3D vizualizacije… i u tako bliskoj suradnji, uz međusobno povjerenje, zajamčen je odličan rezultat projekta.

Za više informacija kliknite na Dizajn interijera by Tajana Lazanec

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice