SAMOBOR - DD produkcija

Virtualni jumbo plakati - Samobor - DD produkcija

2524
iznajmljenih
DD produkcija

DD produkcija

DD produkcija

DD produkcija osnovana je početkom 2001. godine s namjerom da osnaži hrvatsku audio, video i event produkciju novom kreativnom snagom i pod zajedničkim imenom; do tada smo na tržištu postojali kao Dalibor Sokolić i Mislav Donaj.
Od tada se oko nas okupila ekipa prijatelja i suradnika, pa zajedničkim snagama pokušavamo uvijek iznova pomaknuti granice doživljaja…­

DD produkcija posjeduje kombinaciju znanja i iskustava, sa godinama provedenih na HRT-u ili u velikim hrvatskkim tvrtkama, poznavanje korporativnih i marketinških komunikacija te novih medija i tehnologija što čini kombinaciju doraslu svakom produkcijskom izazovu.

Za više informacija posjetite našu stranicu klikom na: www.ddprodukcija.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice