BJELOVAR - DATA LINK d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - DATA LINK d.o.o.

2531
iznajmljenih
DATA LINK d.o.o.

DATA LINK d.o.o.

DATA LINK d.o.o.

DATA LINK d.o.o. osnovano je 1991. godine sa sjedištem u Bjelovaru. Cilj je bio stvoriti ekipu stručnjaka za informatičke tehnologije koji bi svojim aktivnostima djelotvorno pokrivali cijelu Hrvatsku i kvalitetno, uz brz odaziv prema potrebama korisnika, pružali usluge održavanja računalnih sistema.

Među prvima smo se prilagodili zahtjevima domaćeg tržišta i suvremenim trendovima u razvoju informatičke tehnologije prelazeći na implementaciju informacijskih sustava temeljenih na konceptu lokalnih mreža (LAN) te njihovom povezivanju (WAN-MAN). Kvaliteta i konkurentna cijena rezultirali su izvedbom jednog od najvećih LAN/Wan sustava u Hrvatskoj, unutar FINA-e i NKS-a (nacionalni klirinški sustav).

Zadnjih godina tvrtka se usmjerila u razvoj i proizvodnju profesionalne LED rasvjete te razvija proizvode i proizvodnu tehnologiju, softverska rješenja i tehnologiju LED rasvjetnih tijela u suradnji s tvrtkom Energy Plus d.o.o. iz Ludbrega.

Slijedeći želju za kontinuiranim usavršavanjem i unapređenjem kvalitete naših proizvoda i usluga, u 2004. godini ustrojili smo sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2000 normi, te dobili odgovarajući certifikat.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice