BJELOVAR CENTAR - DATA d.o.o.

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar centar - DATA d.o.o.

2533
iznajmljenih
DATA d.o.o.

DATA d.o.o.

DATA d.o.o.

Gradnja poslovnih i stambenih objekata u Bjelovaru

U proteklih desetak godina izgradili smo 4 objekta u samom centru grada Bjelovara, oko gradske tržnice.

Prilikom gradnje objekata surađivali smo s kvalitetnim izvođačima radova - od izvođača građevinskih radova preko izvođača svih instalacija, unutrašnje i vanjske stolarije, itd.

U objekte smo ugradili kvalitetne materijale – parkete, keramiku, sanitarije, itd., koji jamče dug uporabni vijek vlasnicima stanova. Svi stanovi su opremljeni protuprovalnim vratima. Objekti viši od 2 kata opremljeni su i liftovima, kako bi se olakšao svakodnevni život stanara. Najveći objekt u Franjevačkoj 3 ima i podzemnu garažu.

Ove godine nastavljamo s izgradnjom stambenih objekata. Prvi objekt koji je u pripremi nalazi se na lokaciji Franjevačka 21.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice