ZAGREB-DONJI GRAD - Crveni križ

Virtualni jumbo plakati - Zagreb-Donji grad - Crveni križ

2531
iznajmljenih
Crveni križ

Crveni križ

Crveni križ

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb osnovano je 1878. godine. Društvo je neovisna i nevladina organizacija koja djeluje uz pomoć dobrovoljaca, kao i profesionalno angažiranog osoblja. Društvo organizira i provodi razne oblike pomaganja građana u duhu humanizma i solidarnosti, u skladu sa sedam temeljnih načela Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca. Humanističkim odgojem djece i mladeži društvo razvija solidarnost, nepristanost, poštovanje ljudskog bića i života u međusobnom miru i suradnji.

Glavni ured Gradskog društva Crvenog križa nalazi se u Ilici 223. Crveni križ Zagreba dijeli se na jedanaest područnih društava: Črnomerec, Donji Grad, Dubrava, Gornji Grad – Medveščak, Maksimir, Novi Zagreb, Peščenica, Sesvete, Susedgrad, Trešnjevka i Trnje.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice