ROVINJ - Croatia apnea

Virtualni jumbo plakati - Rovinj - Croatia apnea

2533
iznajmljenih
Croatia apnea

Croatia apnea

Croatia apnea

1995. - Umberto Pelizzari (višestruki svjetski rekorder u ronjenju na dah u dubinu) i Renzo Mazzarri ( trostruki svjetski prvak u podvodnom ribolovu) odlučuju osnovati školu ronjenja na dah i pretvoriti u stvarnost dugogodišnji san. Taj san dobiva ime Apnea Academy.

Dugogodišnje iskustvo dvoje velikana ronjenja na dah postigli su to da Apnea Academy postane u kratkom roku jedna od najpriznatijih svjetskih škola ronjenja na dah. Njihova glavna misao vodilja bila je formirati i osposobiti sve zaljubljenike u more i ronjenje na dah da u sigurnosti uživaju u beskrajnom prostoru velikog plavetnila.

Ovdje će mjesta naći i oni ambiciozniji koji žele tu veliku ljubav za ronjenjem na dah prenijeti na drugoga. Za njih, Apnea Academy svake dvije godine organizira tečaj za stjecanje titule instruktora. Titulu instruktora zaslužiti će oni koji polože instruktorski ispit a prethodno prođu određenu vrstu obuke (teoriju i praksu) i selekciju.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice