ZAGREB CENTAR - Chameleon Hostel

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Centar - Chameleon Hostel

2530
iznajmljenih
Chameleon Hostel

Chameleon Hostel

Chameleon Hostel

Predstavljamo vam novouređen hostel Chameleon, smješten u strogom centru Zagreba, na idealnoj lokaciji za istraživanje grada jer vas samo par minuta hoda dijeli od prave zagrebačke špice.

U strogom centru Zagreba, u jednoj od najpoznatijih zagrebačkih ulica, koja je dobila ime po velikom Hrvatskom domoljubnom pjesniku Petru Preradoviću, a čije ime nosi i najpoznatiji zagrebački trg, među Zagrepčanima poznat i kao Cvjetni trg, smjestio se hostel Chameleon.

Hostel je smješten na adresi Preradovićeva 25, u prizemlju dvorišnog ulaza zgrade koja se nalazi na području Povijesne urbane cjeline Grada Zagreba i vodi se kao kulturno dobro Republike Hrvatske.

Posjetite stranice Chameleon Hostel-a:

www.chameleon-hostel.com

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice