ZAGREB - CERADE BOTIĆ

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - CERADE BOTIĆ

2531
iznajmljenih
CERADE BOTIĆ

CERADE BOTIĆ

CERADE BOTIĆ

Obrt Cerade Botić osnovan je 2005. godine. Smješten u Općini Brckovljani 5 km udaljenoj od grada Dugog Sela. Imamo dugogodišnje iskustvo u izradi cerada za sve vrste teretnih vozila, navlaka i pokrova za vozila i plovila, krovišta za terenska vozila, tendi, šatora, montažnih hala i sl.

Kvalitetu izrade naših proizvoda upotpunili smo vrhunskim materijalima najpoznatijih svjetskih proizvođača SATTLER i MEHLER koji su jamstvo kvalitete.

Kvaliteta, cijene i izvršavanje poslova u dogovorenom roku su nam bile najbolje preporuke uz pomoć kojih i danas ugovaramo većinu naših poslova. Neprestano ulaganje u nove tehnologije razlog su što nas sve veći broj tvrtki prepoznaje kao ozbiljnog partnera i odlučuju se za suradnju s nama.

Za više informacija posjetite našu stranicu klikom na CERADE BOTIĆ

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice