ZAGREB - Centar za zaštitu na radu

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Centar za zaštitu na radu

2531
iznajmljenih
Centar za zaštitu na radu

Centar za zaštitu na radu

Centar za zaštitu na radu

Centar za zaštitu na radu je društvo osnovano 2012. godine. Od početka poslovanja inzistiramo na kvaliteti koju pružamo klijentima.

U tom smo smislu, a na temelju ovlaštenja izdanih od strane nadležnih tijela u mogućnosti ponuditi cjelokupan spektar usluga iz područja zaštite na radu,zaštite od požara i tehničkih ispitivanja (u navedenim područjima). Poslove obavljamo kroz tri ureda, na cijelom području Republike Hrvatske. Društvo smo kojem možete povjeriti i najsloženije projekte. Na ukazano ćemo povjerenje odgovoriti temeljitošću u definiranju vaših potreba, te kvalitetom u upravljanju projektima, od početka do kraja.

U mogućnosti smo vam ponuditi sve na jednom mjestu! U najkraćem vremenu možete dobiti informacije o uslugama koje su uže ili šire vezane uz područje zaštite na radu i zaštite od požara, a za kojima eventualno imate potrebu.

Zaštita na radu
Kvalitetnim i predanim obavljanjem poslova, klijentima nudimo kompletnu uslugu iz područja zaštite na radu za sve djelatnosti. Sigurno radno okruženje i zadovoljni zaposlenici, bitne su pretpostavke za vaš posao. Provjerite zašto se ističemo na tržištu...

Zaštita od požara
Obavljamo za vas poslove iz područja zaštite od požara. Partner smo kojem, uz ostalo, možete povjeriti potpunu brigu i o tekućem održavanju; pravovremenim pregledima, servisima i ispitivanjima stabilnih sustava za dojavu i gašenje požara izvedenih u vašem prostoru. Posjedujemo bogato iskustvo u obavljanju navedenih poslova!

Usluge koordinatora I i II
U prethodnom smo razdoblju kao društvo sudjelovali u više zahtjevnih projekata na kojima su naši zapolenici obavljali poslove koordinatora I i/ili II za zaštitu na radu .
Zapamtite misao da je upuštanje u projekt bez koordinatora za zaštitu na radu rizik koji nerijetko uzrokuje glavobolje. Kontaktirajte nas i povjerite nam brigu o sigurnosti na vašem privremenom (g)radilištu!

Minimalni tehnički uvjeti
Na području cijele Republike Hrvatske, za vas obavljamo ispitivanja i usluge za kojima imate potrebu kod pribavljanja rješenja o zadovoljavanju minimalnih tehničkih uvjeta za početak obavljanja gospodarske djelatnosti, bilo da je riječ o ugostiteljskim objektima, turističkim agencijama, trgovinama (i uslugama u trgovini), sobama, apartmanima ili dr.

Obrazovanje odraslih
U suradnji sa Zagrebačkim učilištem - Ustanovom za obrazovanje odraslih, u mogućnosti smo vam ponuditi više različitih programa osposobljavanja i usavršavanja za kvalificirano i sigurno obavljanje poslova. Svim sudionicima seminara osiguravamo nastavnu dokumentaciju i druge potrebne materijale za kvalitetno odvijanje nastave, a nudimo i pomoć pri organizaciji praktičnog dijela – obuke kod stručnih osposobljavanja.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice