GRUBIŠNO POLJE - Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman

Virtualni jumbo plakati - Grubišno Polje - Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman

2533
iznajmljenih
Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman

Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman

Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman

Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman je javna ustanova kulture koja putem svojih djelatnosti promiče kulturu i umjetničke dosege, prati i potiče aktualna društvena i kulturna zbivanja i pruža mogućnosti za svestrano informiranje u kulturi i o kulturi.

Misija Centra za kulturu je očuvanje i razvitak kulturnog i umjetničkog stvaralaštva i poticanje aktivnijeg sudjelovanja građana u društvenom životu zajednice.

Vizija našeg budućeg djelovanja temelji se na našoj ulozi nositelja kulturnih aktivnosti u gradu Grubišnom Polju i podrazumijeva razvijanje novih aktivnosti u kulturi i ostalim segmentima našeg područja rada i usavršavanje postojećih.

Cilj Centra za kulturu je okupljanje što većeg broja korisnika i članova kroz organizaciju raznih kulturnih i zabavnih priredbi i događaja.

Za više informacija posjetite našu stranicu klikom na: CIK

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice