ĐAKOVO - Centar Perić

Virtualni jumbo plakati - Đakovo - Centar Perić

2533
iznajmljenih
Centar Perić

Centar Perić

Centar Perić

“Centar Perić” je kompleks od 2000 m2 koji u sebi sadrži
uređeno parkiralište, osigurano video nadzorom, ured, prijamnu sobu, vrhunski klimatiziranu dvoranu,vlastiti sustav ventilacije koji je proračunat ovisno o popunjenosti prostora,također posjedujemo i pričuvni agregat u slučaju nestanka električne energije, veliki klimatizirani apartman za mladence koji će služiti isključivo za Vas i vaše potrebe što je također uključeno u cijenu dvorane..

U sjeveroistočnom dijelu grada Đakova, uz prometnicu Đakovo – Osijek, nalazi se svečana dvorana "Centar Perić", velika i potpuno opremljena,sa svim potrebnim uslugama, sadržajima, te uz iznimno profesionalnu uslugu i organizaciju,prilikom projektiranja vodili smo računa da objekt bude maksimalno kompatibilan te univerzalan za vrlo široku namjenu, tako da smo u stanju vrlo profesionalno organizirati
svečane ručkove, svatovske večere, bankete, koncerte, izložbe, prezentacije,
poslovne skupove, seminare, maturalne zabave, promocije...

Za više informacija, klikni na: “Centar Perić”

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice