ZAGREB - CeDePe udruga - socijalne usluge

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - CeDePe udruga - socijalne usluge

2533
iznajmljenih
CeDePe udruga - socijalne usluge

CeDePe udruga - socijalne usluge

CeDePe udruga - socijalne usluge

CeDePe Zagreb je udruga koja radi za djecu i odrasle osobe s cerebralnom paralizom i ostalim motoričkim teškoćama od 1977. godine i većinski je vođena od strane osoba s invaliditetom ili njihovih skrbnika.

CeDePe Zagreb je osnovano u cilju promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa i prava djece, njihovih roditelja, staratelja i osoba sa invaliditetom nastalih kao posljedica cerebralne i dječje paralize.

Temeljni cilj udruge je da aktivno sudjeluje u neposrednoj primjeni i razvoju socijalnog modela skrbi za svoje članove i njihove obitelji, sukladno odrednicama Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom od 2007. do 2015., uz postupno uključivanje sustava u kojemu će te osobe kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima biti tretirane tako da se u svakodnevnom životu i radu uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo.
U svom dugogodišnjem radu osiguravanja uvjeta za kvalitetan život osoba s invaliditetom i kontinuiranim razvojem znanja stručnog kadra razvili smo specifične kompetencije potrebne za uspješno planiranje i upravljanje projektima i programima kroz koje smo financirali aktivnosti i socijalne usluge za članove i ostale zainteresirane korisnike.

Socijalne usluge koje CeDePe Zagreb pruža su:

  • usluga poludnevnog boravka,
  • usluga specijaliziranog prijevoza,
  • usluga osobnog asistenta,
  • usluga patronaže, usluga razvoja sposobnosti djece s motoričkim teškoćama,
  • usluga radno terapijskih radionica,
  • usluga informiranja i savjetovanja, te
  • ostale usluge koje obuhvaćaju aktivnosti organiziranog ljetovanja, susreta, sportskih aktivnosti i druženja korisnika.


Uz navedene usluge, Udruga provodi i organizira aktivnosti samozastupanja, zagovaranja ljudskih prava i jednakih mogućnosti osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i Republici Hrvatskoj.
U pružanju usluga, CeDePe Zagreb se vodi načelom najboljeg interesa korisnika, te svoj rad, aktivnosti i način djelovanja kontinuirano usavršava i prilagođava upravo potrebama korisnika i potencijalnih korisnika.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice