OTOK KRK - Brodska Elektronika

Virtualni jumbo plakati - Otok Krk - Brodska Elektronika

2533
iznajmljenih
Brodska Elektronika

Brodska Elektronika

Brodska Elektronika

Tvrtka Brodska elektronika d.o.o. (Marine Electronics Croatia) osnovana je 1995. godine od kada se uspješno bavi projektiranjem, proizvodnjom, prodajom, instalacijom i servisom elektroničkih uređaja i ostale prateće opreme.

Brodska elektronika d.o.o. ekskluzivni je distributer i ovlašteni servis za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju više renomiranih proizvođača u segmentu satelitskih komunikacija i televizije na moru od kojih izdvajamo Sea Tel (Cobham SatCom), Epak, RR Electronics, Ship Modul, Offshore Systems, Naval, RF Tuote, Lantic, Flatlift i Spurs.

Autorizirani smo agent za pružanje Inmarsat i VSAT usluga u partnerstvu sa tvrtkama E3 System, Ship Equip, OneNet, Vizada, Stratos, SatCom Global i NewWave Broadband.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice