RIJEKA - Borislav Božić - ŠKOLA FOTOGRAFIJE

Virtualni jumbo plakati - Rijeka - Borislav Božić - ŠKOLA FOTOGRAFIJE

2531
iznajmljenih
Borislav Božić - ŠKOLA FOTOGRAFIJE

Borislav Božić - ŠKOLA FOTOGRAFIJE

Borislav Božić - ŠKOLA FOTOGRAFIJE

Borislav Božić diplomirao je na studiju likovne kulture smjer grafiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci i stekao zvanje profesora likovne kulture i umjetnosti. Pored profesionalnog posla u školi, slikanje, grafika i fotografija su važan dio njegove umjetničke prakse. Prihvaća i tumači fotografiju po svim njenim mjerama u teoretskom i u praktičnom radu. Kako bi potvrdio svoju teoriju stvaralačkog poimanja fotografske slike, posvetio je dio svoga umjetničkog habitusa cameri obscuri. Snimajući najobičnijom kutijom, dostigao je vrlo visoku razinu. Snažno osjeća i razumije senzibilitet vremena i prostora u kojem živi i stvara i te njegove konceptualne ideje, realizirani projekti i osvojene nagrade potvrđuju suvremenost i aktualnost njegova rada. O njegovoj stručnosti i posvećenosti likovnoj umjetnosti, pa time i fotografiji, najbolje svjedoči kontinuitet rada jer je prve fotografije načinio davne 1970. godine, a ta znatiželja ne prestaje do danas. Član je HDLU-a Rijeka, predsjednik Fotokluba Rijeka i Fotosaveza Primorsko-goranske županije.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice