ZAGREB TREŠNJEVKA - Bio trgovina “Priroda i društvo”

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Trešnjevka - Bio trgovina “Priroda i društvo”

2530
iznajmljenih
Bio trgovina “Priroda i društvo”

Bio trgovina “Priroda i društvo”

Bio trgovina “Priroda i društvo”

"Priroda i društvo" je biotrgovina u kojoj se mogu kupiti certificirani bioproizvodi, proizvodi s certifikatom organskoga uzgoja i organske proizvodnje, tj. ekološka hrana. U ponudi imaju širok asortiman bezglutenskih proizvoda, prirodne dodatke prehrani, bio proizvode za njegu lica i tijela, organski kruh i peciva, prirodne proizvode za održavanje kućanstva te literaturu za zdrav život koja služi za motiviranje na pozitivne promjene. U biotrgovini drže veliku paletu vrhunskih ekoloških proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača. U ponudi imaju i sezonsko voće i povrće hrvatskih OPG-ova sa biocertifikatom, te prirodno uzgojene začine, ulja i namaze.

U Ozaljskoj 71, u Zagrebu u 180 kvadratnih metara možete pronaći organsku prehranu, slatkiše, pa sve do bio kozmetike, od buđenja do odlaska u krevet, njihova ponuda može zadovoljiti sve Vaše potrebe za njegovanom dušom i tijelom, iznutra i izvana.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice