ZAGREB CENTAR - Bio Terra

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Centar - Bio Terra

2524
iznajmljenih
Bio Terra

Bio Terra

Bio Terra

Trgovina zdravog življenja Bio Terra u svojoj ponudi ima prirodne i zdrave proizvode koji su prije svega namijenjeni za aromaterapiju, kao što su vrhunska eterična ulja Oshadhi, Florihana, Pranarom na jednom mjestu, ali i mnoge druge proizvode kao što su prirodni čajevi ili zdravi dodaci prehrani.

Osnovni cilj trgovine Bio Terra je pomoć u rješavanju mnogih zdravstvenih problema, ali i prevenciji istih zahvaljujući odabranim 100% zdravim proizvodima koje su odabrali vrhunski stručnjaci iz područja nutricionizma, apiterapije, fitoterapije i aromaterapije.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice