BJELOVAR - BBR - Online radio Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - BBR - Online radio Bjelovar

2531
iznajmljenih
BBR - Online radio Bjelovar

BBR - Online radio Bjelovar

BBR - Online radio Bjelovar

Bjelovarsko bilogorski radio

Radio BBR je sposoban pratiti brzi ritam današanjeg življenja. Uvijek je uz Vas! Budit ćemo Vas ujutro, pratiti na putu do radnog mjesta, upoznavati Vas s novim uslugama i proizvodima, opuštati Vas ugodnom glazbom ili Vas rasplesati nekim dobrim ritmom! BBR je uvijek uz Vas i jedini prijatelj za kojeg znate da je u svakom trenutku na 100,1 FM smile

Naša najveća kvaliteta su naši slušatelji, odani svojim najdražim voditeljima i stilu glazbe. Svaki dan ekipa BBR-a nastoji predanošću i kvalitetom rada dati najbolje od sebe kako bi Vi, naši vjerni slušatelji i poslovni suradnici, bili zadovoljni. I zbog svega ovog smatramo da je naš posao vrlo važan i odgovoran. Uz Vas smo neprekidno više od 40 godina pa nam je Vaša vjernost svakodnevna motivacija i izazov.

Uz Vas smo na najbržoj frekvenciji koja brzinu od 100,1 postiže samo za 1 sekundu, tj.samo toliko koliko Vam je potrebno da upalite Vaš radio prijemnik. Neprekidno smo dostupni za Vas na cijelom području središnje i sjeverozapadne Hrvatske pozitivnim vibracijama i snažnim signalom. Za sve ostale dijelove svijeta i slušatelje kilometrima udaljenim od nas, pridružite nam se putem našeg live streaminga!

OGLAŠAVANJE NA BBR-U

Tko smo ili što smo?!

Mi smo nekolicina pojedinaca, dobro uigrana ekipa, tim mladih ljudi puni ideja i mašte, kreativni na mnogo različitih načina, originalni i drugačiji od drugih. Pomoći ćemo Vašoj tvrtki, obrtu, proizvodu, usluzi, udruzi, organizaciji ili manifestaciji da se izdigne iz prosječnosti i iskoristiti sve naše umne, glasovne, virtualne mogućnosti u cilju što boljeg plasiranja zajedničke ideje i ostvarivanja većeg profita.

Što radimo, koje su naše vještine, specijalnost?!

Svakom novom poslovnom projektu pristupamo individualno, a na sve poslovne situacije gledamo drugačije i istražujemo ih iz svih kuteva. Slobodno razmišaljmo, istražujemo, predlažemo, a kada dođemo do najboljeg riješenja krećemo u akciju. Nudimo Vam individualni pristup u izradi projekta, kreativno osmišljavanje slogana, izradu promotivnih poruka uz učinkovitu i ciljanu promidžbu, kreativnu oglašivačku strategiju, promoviranje putem weba, facebooka i posebno kreiranih radio priča, postizanje boljeg prepoznavanja na tržištu, provedbu i osmišljavanje nagradnih igara, organizaciju event marketinga, medijsku podršku i organizaciju humanitarnih akcija.

Kako to radimo?!

Krećete li s projektom u kojem su Vam potrebne naše usluge, naš je posao prodrijeti u svijest naših slušatelja i smisliti ideju koja će napraviti baš onaj “klik” da kupe Vaš proizvod ili uslugu! Cilj nam je Vaš proizvod ili uslugu izdignuti iz prosječnosti konkurencije i time Vam pripomoći u izgradnji reputacije i imagea Vaše tvrtke, a samim time zadržavanju postojećih i privlačenju novih klijenata. U svakoj suradnji najbitnija će nam biti kvalitetna međusobna komunikacija i partnerski odnos. Svaku našu ideju nadopunit ćemo i oblikovati prema Vašim željama i potrebama.

Zašto Marketing Labarotorij?!

Poznavajući strukturu naših slušatelja omogućit ćemo Vam drugačiji i individualni pristup unapređenju Vaše promidžbe. Profesionalno ćemo primjeniti koncepcije marketinga u skladu sa Vašim željama i potrebama. Imati kvalitetan proizvod ili uslugu više nije dovoljno, potreban je i kvalitetan marketing, zato je vrlo bitno na koji način ćete prezentirati Vaš proizvod. Svim klijentima pružamo inovativno marketinško riješenje i umjesto slanja “sterilnih” ponuda i bezličnih pisama, angažirajte naš marketinški labaratorij jer ćemo Vam osmisliti nešto drugačije i originalno.

Cilj promidžbenih poruka?!!

“Pravom porukom utjecati na prave ljude u pravo vrijeme s pravom cijenom!”

Težimo orginalnosti jer sve što je poznato i uobičajeno ne skreće pozornost slušatelja na aktivno slušanje pa ih je potrebno kreativnom porukom probuditi iz pasivnog slušanja. Osnovni sastojak u procesu stvaranja dobre radio reklame, ali i naš najveći izazov je ideja koja rezultira najboljim riješenjem. Prema posljednjim istraživanjima slušatelji su više zainteresirani za proizvod ili uslugu kada čuju o njemu na svojoj omiljenoj radio stanici jer temeljem povjerenja u ono što čuju na “svojoj” radio stanici reagiraju na određeni proizvod.

Zašto radio oglašavanje?!

Radio oglašavanje je troškovno učinkovitije od drugih medija te pruža neiscrpan izvor različitih kreativnih mogućnosti prezentacije. Zvuk je u sjećanju i učinkovitiji od pisane riječi. Izgovorene riječi i glazba bude emocije i potiču maštu slušatelja.

“Radio je kazalište uma.”

Budite i Vi dio predstave i obratite nam se s povjerenjem.

tel: + 385.43.242.650
fax: +385.43.243.946
e-mail: marketing@bbr.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice