ZAGREB-NOVI ZAGREB - Bailar plesna škola

Virtualni jumbo plakati - Zagreb-Novi zagreb - Bailar plesna škola

2533
iznajmljenih
Bailar plesna škola

Bailar plesna škola

Bailar plesna škola

Helena Fink i Miroslav Blažević

Helena Fink je instruktorica društvenih i latinsko-američkih plesova za djecu, mlade i odrasle, vesela i puna pozitivne energije!

Miroslav Blažević je odgovoran za organizaciju plesne škole. Uvijek dostupan i vedar.

Dugi niz godina podučavanja plesa urodili su velikim iskustvom koje ćete osjetiti u brzini i lakoći usvajanja svih plesnih koraka kao i u vedroj i opuštenoj atmosferi koja vlada na našim satovima.

Znati zaplesati u paru je osobna nematerijalna vrijednost. Dio je vlastite opće kulture, trajna vrijednost, razumljivih koraka u cijelom svijetu. Društveni ples je sredstvo za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu.

Dobri duh društvenog plesa u plesnoj školi Bailar uistinu pruža ugodno raspoloženje. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije...

Pomažemo Vam u svladavanju plesnih vještina na različitim stupnjevima. Posjetite nas!

www.bailar.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice