SLAVONSKI BROD - Autodent brod - Ravnanje bez lakiranja

Virtualni jumbo plakati - Slavonski Brod - Autodent brod - Ravnanje bez lakiranja

2531
iznajmljenih

Autodent brod - Ravnanje bez lakiranja

Autodent brod - Ravnanje bez lakiranja

AUTODENT BROD je specijalizirana tvrtka koja koristi PDR metodu - ravnanje bez lakiranja - za popravak karoserije vozila nastalih uslijed raznih oštećenja na vozilu. Popravak oštećenja od tuče, popravak oštećenja nastala na vratima automobila, izvlačenje udubljenja obavit će naši iskusni PDR tehničari.

Popravak oštećenja na vozilima koja su nastala uslijed tuče ili sličnih mehaničkih udubljenja vrši se PDR metodom - ravnjanje bez lakiranja. Tehnika PDR-a je razvijena u pogonima Mercedesa gdje se je koristila za popravak oštećenja (udubljenja) koja su nastala tijekom proizvodnog procesa.

PDR metoda ravnjanja ne oštećuje lak niti boju, jer današnje boje su elastične i materijali su sve kvalitetniji, te ne može doći do pucanja laka.

Prije samog popravka potrebno je procijeniti veličinu udubljenja ili oštećenja.
Slobodno nas kontaktirajte i pošaljite upite vezane za popravak oštećenja na Vašem vozilu. Naš stručni tim će Vas savjetovati i poslati Vam ponudu za profesionalno ravnanje autolimarije.

Neke od naših usluga:
Popravak oštećenja od tuče
Popravak vozila bez lakiranja
Popravak i ravnanje autolimarije (ravnanje udubljenja, ravnanje vrata vozila, ravnanje udaraca...)
Popravak udubina na rezervoarima motocikala

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice