ZAGREB MAKSIMIR - Auto stakla

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Maksimir - Auto stakla

2531
iznajmljenih
Auto stakla

Auto stakla

Auto stakla

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH?

Razlog zbog kojeg biste trebali posjetiti upravo nas leži u našoj ponudi, koja nas razlikuje od drugih poduzeća koja se bave izmjenom i prodajom autostakala.

Poduzeće Kristal je najveći uvoznik i distributer autostakala u Hrvatskoj sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, ekskluzivni uvoznik za SAINT GOBAIN SEKURIT, autostakla koja nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS, vodeća u svijetu, te uvoznik za stakla PILKINGTON koja su zamjena orginalne kvalitete, te također proizvođač orginalnih stakala. A za one koji ne zahtijevaju originalne zamjenske dijelove, u ponudi imamo ekonomičnija stakla po nešto nižim cijenama, no također EUROPSKE KVALITETE.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice