BJELOVAR - Autoškola Bjelovar

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - Autoškola Bjelovar

2531
iznajmljenih

Autoškola Bjelovar

Autoškola Bjelovar

AUTOŠKOLA

AUTOKLUB BJELOVAR

SIGURAN I BRZ PUT DO VOZAČKE DOZVOLE
Kako bi udovoljili današnjem ubrzanom tempu života, vozačka dozvola B kategorije presudna je i odlučujuća uloga u Vašoj mobilnosti i dostupnosti. Važno je spomenuti da se i prilikom zaposlenja podrazumijeva posjedovanje vozačke dozvole te mnogi poslodavci uvjetuju mlade ljude da imaju položen vozački ispit.
Kako je i napredak automobilske industrije i složena gustoća prometnica sve zahtjevnija u gradu Bjelovaru, prilično je bitno kako se snalazite za upravljačem. Prilikom izbora autoškole u kojoj ćete položiti vozački ispit, presudna bi trebala biti kvaliteta i moderan način rada autoškole te dostupnost. U Autoškoli Autokluba Bjelovar
jamčimo Vam siguran i brz put do vozačke dozvole.

Autoklub Bjelovar je na usluzi članovima i građanima svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 7:00 do 15:00
na telefon 043/247-755 ili na email info@autoklub-bjelovar.hr te možete on line prijaviti se za autoškolu kao i korištenje članskih prava.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice