ZAGREB - ART GALLERY BY VEDRANA STIPIĆ

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - ART GALLERY BY VEDRANA STIPIĆ

2531
iznajmljenih
ART GALLERY BY VEDRANA STIPIĆ

ART GALLERY BY VEDRANA STIPIĆ

ART GALLERY BY VEDRANA STIPIĆ

ART GALLERY BY VEDRANA STIPIĆ

Na stranicama portala www.stipic-art.com predstavljen je umjetnički, stvaralački svijet akademske likovne umjetnice, grafičarke i profesorice, Vedrane Stipić u svim njegovim raznolikim segmentima. Umjetnica živi i radi u Rijeci, članica je HDLU-a u Zagrebu te LIKUM-a kao zajednice umjetnika sa sjedištem također u Zagrebu. Na ovim stranicam upravo svatko može pronaći nešto što će privući baš njegovu pažnju, maštu i osjećaj za lijepo.

Umjetnica progovara kroz najrazličitije medije i pristupe pa tako se u Glavnoj galeriji mogu pronaći djela koja pripadaju crtežu i slici, grafici, kiparstvu i primijenjenoj umjetnosti (slike u ulju, akvareli, grafički otisci, keramičke zdjelice, nakit sa kristalima, vuneni uradci, platnene i kartonske torbe, uokvireni radovi, a postoji i mogućnost narudžbe djela). Osim toga tu su i drugi zanimljivi djelovi ovog web portala koje možete istražiti.

Dobro došli!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice