BJELOVAR ZAPAD - ARO uzgoj i prerada voća, proizvodnja prirodnih sokova

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar zapad - ARO uzgoj i prerada voća, proizvodnja prirodnih sokova

2533
iznajmljenih
ARO uzgoj i prerada voća, proizvodnja prirodnih sokova

ARO uzgoj i prerada voća, proizvodnja prirodnih sokova

ARO uzgoj i prerada voća, proizvodnja prirodnih sokova

Proizvodimo i prodajemo sok, sirup, liker i čaj od aronije. Osim proizvodnje vlastitih proizvoda, vršimo uslugu branja, prijevoza hladnjačom, prešanja i pasterizaciji svih vrsta sokova ostalim voćarima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Tržište za prodaju naših proizvoda i usluga odnosi se na područje cijele Republike Hrvatske.

Kao mali poduzetnik možemo brzo, adekvatno i kvalitetno odgovoriti na potrebe tržišta te se isto tako brzo i efikasno prilagoditi i odgovoriti na sve zahtjeve naših kupaca.

Od konkurencije se izdvajamo jer omogućavamo strojno branje aronije i šipka, odvoz voćne sirovine s polja u hladnjači u naš proizvodni pogon gdje će biti odmah prerađena i pasterizirana da ne bi došlo do oksidacije voća. Osim aronije, usluge prerade svježeg voća u sok pružamo i ostalim proizvođačima s voćem različitim od aronije.

Zbog nepostojanja dovoljnih kapaciteta hladnjača za voće na području cijele Republike Hrvatske, proizvođači svoje viškove nerijetko prodaju ispod cijene, dijele, hrane stoku, ostavljaju na polju i slično, a umjesto toga mi im omogućavamo brzu i kvalitetnu preradu voća u novi proizvod.

Saznajte više klikom na link: www.aro-sokovi.hr

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice