ZAGREB DUBRAVA - Aqua Natura

Virtualni jumbo plakati - Zagreb Dubrava - Aqua Natura

2531
iznajmljenih
Aqua Natura

Aqua Natura

Aqua Natura

Aqua Natura d.o.o. je prva i jedina tvrtka iz regije, članica EPDWA europskog udruženja distributera aparata-filtera (POU) za vodu, i svoj rad obavlja isključivo pod standardima i nadzorom ovog udruženja.

Najsuvremenija tehnologija i vrhunska kvaliteta izrade Ebac aparata za vodu, te izuzetno profesionalna kvaliteta usluge koju Vam omogućava i pruža Aqua Natura, ostvariti će naš i Vaš zajednički cilj : Očuvanje okoliša, neograničene količine vode najboljeg okusa i mikrobiološkog sastava uz istovremeno ostvarivanje velike uštede u odnosu na sve dosadašnje poznate načine korištenja vode putem aparata i filtera za vodu.

Aqua Natura d.o.o. je Hrvatsko-Britanska joint-venture tvrtka. Osnovana je u ljeto 2009 kao zajednički projekt Engleske tvrtke EBAC ltd i tvrtke Aqua Natura d.o.o.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice