DUBROVNIK - Apartmani Vuleša

Virtualni jumbo plakati - Dubrovnik - Apartmani Vuleša

2533
iznajmljenih
Apartmani Vuleša

Apartmani Vuleša

Apartmani Vuleša

Kuća obitelji Vuleša (apartmani 3 zvjezdice) nalazi se u ulici koja ide od mjesta do plaže Šunj. Oba apartmana nalaze se na gornjem katu kuće.Postoji apartman za 3 osobe i apartman za 2+1 osobe.

Svaki je opremljen sa klima uređajom, besplatni Wi-Fi, satelitskom televizijom, kuhinjom i kupaonom sa tuš kadom. Sa prozora iz oba apartmana pruža se prekrasni pogled na uvalu Lopud kao i sa krovne terase. Ispred apartmana je sjenovita terasa sa ležaljkama.

Kuća je oko 500 metara od centra Lopuda i samo 100 metara od rive i pješčane plaže. Do plaže Šunj i uvale na drugoj strani otoka potrebno je protegnuti noge i uživati u šetnji od 1500 metara preko brda.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice