ZAGREB - Akademija za plastičnu kirurgiju

Virtualni jumbo plakati - Zagreb - Akademija za plastičnu kirurgiju

2531
iznajmljenih

Akademija za plastičnu kirurgiju

Akademija za plastičnu kirurgiju

Akademiju za plastičnu kirurgiju osnovali su sveučilišni profesori i docenti, licencirani plastični kirurzi s dugogodišnjim specijalističkim kliničkim stažem iz oblasti plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije i članovi Američkog društva plastičnih kirurga s ciljem vrhunske edukacije iz područja svoga profesionalnog djelovanja.

ŠTO NAS IZDVAJA?

Stručnost: Naši članovi predstavljaju autoritete u ovom području, doprinoseći rastu i napretku plastične kirurgije kroz svoje iskustvo i akademska postignuća.

Obrazovanje: Pružamo platformu za kontinuirano učenje i usavršavanje vještina, osiguravajući da naši članovi ostanu u samom vrhu inovacija u području plastične kirurgije

Zajednica: Potičemo dinamičnu zajednicu stručnjaka, potičući umrežavanje, dijeljenje znanja i suradnju.

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice