ČAZMA - Čazmatrans - Nova d.o.o. Čazma

Virtualni jumbo plakati - Čazma - Čazmatrans - Nova d.o.o. Čazma

2531
iznajmljenih
Čazmatrans - Nova d.o.o. Čazma

Čazmatrans - Nova d.o.o. Čazma

Čazmatrans - Nova d.o.o. Čazma

Čazmatrans - Nova d.o.o. Čazma je društvo koje se bavi cestovnim prijevozom putnika u zemlji i inozemstvu, kontinuirano posluje više od 60 godina (od 1949.g.). Iza imena Čazmatrans stoji stručnost i iskustvo njegovih radnika koji su zajedno sa bivšim radnicima Čazmatransa jedini vlasnici Čazmatrans-Nove d.o.o.

Sjedište društva je u gradu Čazmi, koji se nalazi u sjevero-zapadnom dijelu Republike Hrvatske, u županiji Bjelovarsko-bilogorskoj.
Poslovanje društva organizirano je kroz poslovne jedinice i to: Čazma, Bjelovar, Daruvar, Dugo Selo, Đurđevac, Koprivnica, Križevci, Kutina, Novska, Metković, Sisak, Slatina, Split, Sv. I. Zelina, Virovitica, Zadar, Zagreb, Županja, te društva u vlasništvu.

Vršimo usluge održavanja i remonta autobusa vlastitog voznog parka, te usluge za druge korisnike. Obavljamo remont i generalno uređenje karoserija, motora, mjenjača, zračnih instalacija, kao i sve usluge strojne obrade kod generalnog uređenja motora. Imamo ovlašteno ispitno mjesto za ispitivanje i servis VDO KIENZLE tahografa, te ograničivača brzine.
Dugogodišnjom tradicijom i stručno osposobljenim djelatnicima u mogućnosti smo otkloniti kvarove na motorima i mjenjačima svih privrednih vozila.

Za više informacija posjetite našu stranicu klikom na Čazmatrans - Nova d.o.o. Čazma

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice