BJELOVAR - Čarolija trgovina slastica

Virtualni jumbo plakati - Bjelovar - Čarolija trgovina slastica

2531
iznajmljenih

Čarolija trgovina slastica

Čarolija trgovina slastica

Naša trgovina slastica „Čarolija“ posluje od 2016. godine. Specijalizirana je za izradu ručno izrađenih kolačića: paprenjaka, medenjaka, pralina, svjetski poznatih macarons-a, klasičnih kolača, kolača u novom ruhu, te standardnih, unikatno i nadasve maštovito dekoriranih torti.

Osnovani smo prije svega da bismo Vam pružili zadovoljstvo najboljih slastica izrađenih prema posebno odabranim receptima, s visokokvalitetnim sastojcima, odražavajući dašak tradicije i modernog doba u kojem živimo. Osiguravamo najveću moguću svježinu i kvalitetu raznovrsnom ponudom, stalnim uvođenjem novih slastica i delikatesnih torti po vašim željama. Od početka našeg postojanja držimo se vrhunske kvalitete slastica koje nastaju iz spoja tradicije i inovacija.

Čarolija je naš način života, pogleda na svijet oko sebe. Ona predstavlja našu težnju da Bjelovaru i drugim krajevima ponudimo uvijek nešto novo i drugačije, da mijenjamo navike, da postavljamo težnje ka osjećanju okusa onoga što jedemo – a ne samo zadovoljavanja puke formalnosti „postojanja broja i vrsta kolača na stolu“!

Pozivamo Vas da i Vi budete dio naše Čarolije!

VIRTUALNI JUMBO PLAKATI

Cilj Web jumbo plakata ili virtualnih jumbo plakata da se pojave pri samom vrhu prilikom pretrage u tražilicama ili da imaju veću vidljivost na internetu.

JEDINSTVENA WEB REKLAMA

Neograničen broj jumbo plakata za svaki grad za samo 132.72 EUR sa PDV reklamirajte se bar 5, 10 ili više godina. Jedinstvena web reklama po super povoljnoj cijeni.

ŽELITE ZNATI VIŠE

Iznajmljivanjem web jumbo plakata osim što reklamirate svoju tvrtku, ujedno ste i sponzor IZHR web projekta INTERNET ZNANJE HRVATSKE
Jumbo.hr

Web hosting
Vrh stranice